Općina Udbina

Ličko-senjska županija

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Gospodarska zona

zona Istraži mogućnosti u Gospodarskoj zoni Podudbina.

Crkva hrvatskih mučenika

chm Nacionalno svetište hrvatskih mučenika.

Centar za pomoć u kući

psgoUstanova socijalne skrbi za pružanje pomoći u kući na području općine Udbina.

Komunalna društva

hidrokomOpćinska društva za vršenje komunalnih usluga.

Općina Udbina Online

Popis poljoprivrede i u našoj općini

E-mail Ispis PDF

Zakonom o popisu poljoprivrede 2020. želi se između ostalog dobiti što precizniji podaci o hrvatskoj poljoprivredi i utvrditi važnosti te djelatnosti za cjelokupno gospodarstvo.

Prikupljati će se podaci o zemljišnom fondu, načinu korištenja poljoprivrednog zemljišta, površini voćnjaka, maslinika i vinograda te broju voćnih stabala i trsova vinove loze, navodnjavanju, stočnom fondu, radnoj snazi u poljoprivredi, ostalim dohodovnim djelatnostima, smještaju životinja, gospodarenju stajskim gnojem, mehanizaciji, mjerama potpore ruralnom razvoju te ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Četiri popisivača na našem području će kontaktirati nositelje poljoprivrednih gospodarstava u periodu od 14.09. do 14.10. te od njih tražiti informacije shodno definiranim pitanjima Državnog zavoda za statistiku. Molimo poljoprivrednike da sudjeluju u popisu te odvoje max. 30 minuta za odgovore na postavljena pitanja.

Popisni centar Općine Udbina

 

plakat

Ažurirano: Četvrtak, 03 Rujan 2020 09:44

Rekonstrukcija zgrade vatrogasnog doma DVD Udbina

E-mail Ispis PDF

Danas je održan radni sastanak investitora Općine Udbina, izvođača radova, tvrtke Bauelektro d.o.o. iz Velike Gorice i nadzora tvrtke Luga projekt d.o.o. iz Zagreba u cilju uvođenja u posao izvođača radova. Na ovaj način, nakon prijave i javne nabave, kreće treća faza provedbe EU projekta "Rekonstrukcija zgrade vatrogasnog doma DVD Udbina" odnosno izvođenje građevinskih radova u vrijednosti 5.047.171,81 kuna.

Iako je rok završetka radova 20 mjeseci od uvođenja u posao izvođač planira radove završiti i prije roka, a svakako do kraja zime staviti objekt pod krov. Više informacija o samom projektu i njegovom tijeku može se naći na slijedećoj poveznici.

uvodenje u posao

dvd

dvd novo 

Ažurirano: Petak, 11 Rujan 2020 05:10

Oglas za prijam u službu - projekt Zaželi II

E-mail Ispis PDF

U sklopu provedbe projekta Zaželi II - Program zapošljavanja žena objavljuje se oglas za radno mjesto voditelja projekta i asistenta na projektu.

Tekst oglasa

Izjava o nepostojanja zapreka za zasnivanje radnog odnosa

Upute i obavijesti kandidatima

OBAVIJEST O TESTIRANJU KANDIDATA

 OBAVIJEST O REZULTATIMA OGLASNOG POSTUPKA

Ažurirano: Petak, 21 Kolovoz 2020 12:55

Uskoro bolji uvjeti rada u Centru za pomoć u kući

E-mail Ispis PDF

Javne ustanove Centar za pomoć u kući Općine Udbina u kojoj rade tri gerontodomaćice i voditelj skrbi o 60 korisnika, a dnevno zbog veličine općine moraju prijeći i 100 km.
Prostor od 10 m2 u kojem trenutno rade nije adekvatan za poslove pranja, sušenja i glačanje odjeće i posteljine korisnika kao i pripreme za rad. Isto tako skladišni prostor za pohranjivanje potrepština za korisnike (higijenskih i prehrambenih paketa) te sredstava za rad kao što su alati i rezervni dijelovi zbog skučenosti nije lako organizirati.
Iz toga razloga krenulo se sa realizacijom nekoliko projekata kojim će se nastojati olakšati poslovanje ustanove .
Prvi se sastoji od uređenje i opremanje postojećeg neiskorištenog prostora unutar općinske zgrade površine 62 m2 koji uključuju građevinsko obrtničke radove, instalaciju vode i odvodnje i elektroinstalacije kao bi se napravio sanitarni čvor, vešeraj, prostorija za pripremu te skladišni prostor. Drugi uključuje izgradnju garaže veličine 50 m2 sa najosnovnijom instalacijom, koja bi služila za smještaj vozila te uvjete za održavanje vozila. Krajem godine nabaviti će se i novo vozilo.
Navedena ulaganja koja iznose preko 600.000,00 od kojim se 50% sufinancira sredstvima Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU će osigurati da Centar uskoro raditi u daleko boljim uvjetima.

garaza

prostorije

Ažurirano: Četvrtak, 23 Srpanj 2020 13:26

Stranica 8 od 78

Arhiva

Dokumenti

Obrasci

obrasciRazni obrasci.

Kontakt

adresarKontakt informacije.
You are here: Home